gripir

basa JawaBesut

gripir Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦫꦶ (ri)ꦥꦶ (pi) (r)

krama/ngoko

  1. (Wl) juru panitraning pangadilan.








Kata kunci/keywords: arti gripir, makna gripir, definisi gripir, tegese gripir, tegesipun gripir

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.