grana

basa JawaBesut

grana Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) (ra) (na)

  1. (Snk) ki irung.








Kata kunci/keywords: arti grana, makna grana, definisi grana, tegese grana, tegesipun grana

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.