gowak-gowèk

basa JawaBesut

gowak-gowèk Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go) (wa)ꦏ꧀ (k)ꦒꦺꦴ (go)ꦮꦺ ()ꦏ꧀ (k)

  1. ks kumudu-kudu mutah.








Kata kunci/keywords: arti gowak-gowèk, makna gowak-gowèk, definisi gowak-gowèk, tegese gowak-gowèk, tegesipun gowak-gowèk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.