basa JawaBesut

got Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. (Wl) kalenan.








Kata kunci/keywords: arti got, makna got, definisi got, tegese got, tegesipun got

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.