gordhèl

basa JawaBesut

gordhèl Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go) (r)ꦝꦺ (dhè)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. (Wl) sabuk wlulang.








Kata kunci/keywords: arti gordhèl, makna gordhèl, definisi gordhèl, tegese gordhèl, tegesipun gordhèl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.