gobog

basa JawaBesut

gobog krama/ngoko

  1. dhuwit Tyonghwa ing jaman biyèn ing têngah ana bolongane pêsagi;
  2. êngg dhuwit kêlip (5 sèn);
  3. ks kuping.







Kata kunci/keywords: arti gobog, makna gobog, definisi gobog, tegese gobog, tegesipun gobog

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.