gibas

basa JawaBesut

gibas Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi) (ba)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. (Prs) lêmu








Kata kunci/keywords: arti gibas, makna gibas, definisi gibas, tegese gibas, tegesipun gibas

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.