garwa-padmi

basa JawaBesut

garwa-padmi Aksara Jawa: (ga) (r) (wa) (pa)ꦢ꧀ (d)ꦩꦶ (mi)

  1. ki bojo (rabi) sing baku.








Kata kunci/keywords: arti garwa-padmi, makna garwa-padmi, definisi garwa-padmi, tegese garwa-padmi, tegesipun garwa-padmi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.