gapuk

basa JawaBesut

gapuk krama/ngoko

  1. gropok lan gabêng tmr. kayu, pang lsp.
  2. ks tuwa bangêt;
  3. têtêmbungan ing dolanan gathèng yaiku yèn gathènge papat katumpuk banjur karaup.







Kata kunci/keywords: arti gapuk, makna gapuk, definisi gapuk, tegese gapuk, tegesipun gapuk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.