gandri

basa JawaBesut

gandri Aksara Jawa: (ga)ꦤ꧀ (n)ꦢ꧀ (d)ꦫꦶ (ri)

krama/ngoko

  1. (Wl) gadri.








Kata kunci/keywords: arti gandri, makna gandri, definisi gandri, tegese gandri, tegesipun gandri

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.