ganda

basa JawaBesut

ganda krama/ngoko

  1. ki ngambu;
  2. wêwangi;







Kata kunci/keywords: arti ganda, makna ganda, definisi ganda, tegese ganda, tegesipun ganda

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.