gamblis

basa JawaBesut

gamblis Aksara Jawa: (ga)ꦩ꧀ (m)ꦧ꧀ (b)ꦭꦶ (li)ꦱ꧀ (s)

  1. êngg ks gambli.








Kata kunci/keywords: arti gamblis, makna gamblis, definisi gamblis, tegese gamblis, tegesipun gamblis

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.