gamblèng

basa JawaBesut

gamblèng Aksara Jawa: (ga)ꦩ꧀ (m)ꦧ꧀ꦭꦺ (blè) (ng)
Lingga:

  1. êngg ks sabawane maido utawa ngrèmèhake.








Kata kunci/keywords: arti gamblèng, makna gamblèng, definisi gamblèng, tegese gamblèng, tegesipun gamblèng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.