gablêg

basa JawaBesut

gablêg Aksara Jawa: (ga)ꦧ꧀ (b) ()ꦒ꧀ (g)

  1. êngg ks duwe.








Kata kunci/keywords: arti gablêg, makna gablêg, definisi gablêg, tegese gablêg, tegesipun gablêg

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.