gaèk

basa JawaBesut

gaèk Aksara Jawa: (ga)ꦲꦺ ()ꦏ꧀ (k)

  1. wis gaèk êngg ks wis tuwa;








Kata kunci/keywords: arti gaèk, makna gaèk, definisi gaèk, tegese gaèk, tegesipun gaèk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.