gêntho-tlèngsor

basa JawaBesut

gêntho-tlèngsor Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦛꦺꦴ (tho)ꦠ꧀ (t)ꦭꦺ () (ng)ꦱꦺꦴ (so) (r)

  1. ks gêntho ora duwe omah.








Kata kunci/keywords: arti gêntho-tlèngsor, makna gêntho-tlèngsor, definisi gêntho-tlèngsor, tegese gêntho-tlèngsor, tegesipun gêntho-tlèngsor

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.