gêmbring

basa JawaBesut

gêmbring krama/ngoko

  1. tipis lan mimring tmr. tênunan;
  2. êngg palsu tmr. dhuwit;
  3. êngg ks gêndhêng, baring;







Kata kunci/keywords: arti gêmbring, makna gêmbring, definisi gêmbring, tegese gêmbring, tegesipun gêmbring

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.