gêlung

basa JawaBesut

gêlung Aksara Jawa: ꦒꦼ ()ꦭꦸ (lu) (ng)

krama/ngoko

  1. ukêl ki tataning rambut sing diukêl, arane warna-warna
Kacocogna karo gêlung kondhe, gêlung bokor, gêlung têkuk, gêlung kadhal mènèk lsp.







Kata kunci/keywords: arti gêlung, makna gêlung, definisi gêlung, tegese gêlung, tegesipun gêlung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.