gêlas

basa JawaBesut

gêlas (Wl) krama/ngoko

  1. êngg bêning kaya gêlas;
  2. êngg bêling, kaca;







Kata kunci/keywords: arti gêlas, makna gêlas, definisi gêlas, tegese gêlas, tegesipun gêlas

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.