basa JawaBesut

eman Aksara Jawa: ꦲꦺ (he) (ma)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. owêl bangêt yèn (dene);








Kata kunci/keywords: arti eman, makna eman, definisi eman, tegese eman, tegesipun eman

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.