edan taun

basa JawaBesut

edan taun Aksara Jawa: ꦲꦺ (he) (da)ꦤ꧀ (n) (ta)ꦲꦸ (hu)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (edan)

  1. ks edan angot-angotan;








Kata kunci/keywords: arti edan taun, makna edan taun, definisi edan taun, tegese edan taun, tegesipun edan taun

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.