duka-dalêm

basa JawaBesut

duka-dalêm Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (ka) (da) ()ꦩ꧀ (m)

  1. ki êmbuh.








Kata kunci/keywords: arti duka-dalêm, makna duka-dalêm, definisi duka-dalêm, tegese duka-dalêm, tegesipun duka-dalêm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.