basa JawaBesut

duka Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (ka)

  1. ki nêpsu;








Kata kunci/keywords: arti duka, makna duka, definisi duka, tegese duka, tegesipun duka

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.