driji

basa JawaBesut

driji Aksara Jawa: ꦢ꧀ (d)ꦫꦶ (ri)ꦗꦶ (ji)

krama/ngoko

  1. gêgêlitaning tangan (sikil) kang pucuk








Kata kunci/keywords: arti driji, makna driji, definisi driji, tegese driji, tegesipun driji

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.