drastul

basa JawaBesut

drastul Aksara Jawa: ꦢ꧀ (d) (ra)ꦱ꧀ (s)ꦠꦸ (tu)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. (Wl) bangsaning tandhu.








Kata kunci/keywords: arti drastul, makna drastul, definisi drastul, tegese drastul, tegesipun drastul

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.