basa JawaBesut

drap Aksara Jawa: ꦢ꧀ (d) (ra)ꦥ꧀ (p)

krama/ngoko

  1. (Wl) njojrog.








Kata kunci/keywords: arti drap, makna drap, definisi drap, tegese drap, tegesipun drap

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.