doyan

basa JawaBesut

doyan krama/ngoko

kêparêng ki

  1. gêlêm mangan (dening rumangsa enak), karêm;
  2. ent gêlêm (karêm) nindakake, upama doyan ing gawe, doyan turu;







Kata kunci/keywords: arti doyan, makna doyan, definisi doyan, tegese doyan, tegesipun doyan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.