domba

basa JawaBesut

domba (Prs) krama/ngoko

  1. wêdhus gêdhe;
  2. (jinis) kang gêdhe;







Kata kunci/keywords: arti domba, makna domba, definisi domba, tegese domba, tegesipun domba

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.