dodod

basa JawaBesut

dodod Aksara Jawa: ꦢꦺꦴ (do)ꦢꦺꦴ (do)ꦢ꧀ (d)

krama/ngoko

  1. kampuh ki jarit amba sarta dawa (dianggo priyayi yèn pasowanan, grêbêgan lsp);








Kata kunci/keywords: arti dodod, makna dodod, definisi dodod, tegese dodod, tegesipun dodod

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.