diwuroni

basa JawaBesut

diwuroni Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦮꦸ (wu)ꦫꦺꦴ (ro)ꦤꦶ (ni)
Lingga: (wuru)

  1. ki diêndêmi.







Kata kunci/keywords: arti diwuroni, makna diwuroni, definisi diwuroni, tegese diwuroni, tegesipun diwuroni

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.