diwungu

basa JawaBesut

diwungu Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦮꦸ (wu)ꦔꦸ (ngu)
Lingga: (wungu)

  1. ki digugah.







Kata kunci/keywords: arti diwungu, makna diwungu, definisi diwungu, tegese diwungu, tegesipun diwungu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.