diwêtêngi

basa JawaBesut

diwêtêngi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦮꦼ ()ꦠꦼ ()ꦔꦶ (ngi)
Lingga: (wêtêng)

  1. ks digawe mêtêng;







Kata kunci/keywords: arti diwêtêngi, makna diwêtêngi, definisi diwêtêngi, tegese diwêtêngi, tegesipun diwêtêngi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.