diuripi

basa JawaBesut

diuripi
Lingga: (urip)

  1. (sugêng ki) kadunungan kaanan bisa mobah-mosik, mundhak gêdhe lsp. (tmr. kewan, manungsa, têtuwuhan);
  2. ora sida dipatèni;







Kata kunci/keywords: arti diuripi, makna diuripi, definisi diuripi, tegese diuripi, tegesipun diuripi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.