diunthêt

basa JawaBesut

diunthêt
Lingga: (unthêt)
krama/ngoko

  1. dilongi sathithik, dislingkuhake;
  2. ent ora diblakakake kabèh (tmr. kabar lsp)
Kacocogna karo
  • ênthêt, untut.







Kata kunci/keywords: arti diunthêt, makna diunthêt, definisi diunthêt, tegese diunthêt, tegesipun diunthêt

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.