diunjuki

basa JawaBesut

diunjuki
Lingga: (unjuk)
ki

  1. diombèni;
  2. disusoni;







Kata kunci/keywords: arti diunjuki, makna diunjuki, definisi diunjuki, tegese diunjuki, tegesipun diunjuki

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.