diunjukake

basa JawaBesut

diunjukake Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦸ (u)ꦤ꧀ (n)ꦗꦸ (ju) (ka)ꦏꦺ (ke)
Lingga: (unjuk)

  1. ki diaturake marang, diwènèhake marang;;
Kacocogna karo konjuk, munjuk.







Kata kunci/keywords: arti diunjukake, makna diunjukake, definisi diunjukake, tegese diunjukake, tegesipun diunjukake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.