diumbar

basa JawaBesut

diumbar
Lingga: (umbar)

  1. ora dikurung, diuja ing sakarêpe;
  2. ak ora ditutupi, diwadèkake;
  3. ent diuja, ditogake bae, ora dicandhêt;







Kata kunci/keywords: arti diumbar, makna diumbar, definisi diumbar, tegese diumbar, tegesipun diumbar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.