diukêl

basa JawaBesut

diukêl
Lingga: (ukêl)

  1. (-rambute) dicêkêl banjur ditêkuk sarta ditarik (wong wadon padu);
  2. ki digêlung.







Kata kunci/keywords: arti diukêl, makna diukêl, definisi diukêl, tegese diukêl, tegesipun diukêl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.