ditugokake

basa JawaBesut

ditugokake Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦠꦸ (tu)ꦒꦺꦴ (go) (ka)ꦏꦺ (ke)

  1. ks dianggêp tugu (dianggêp dudu wong).







Kata kunci/keywords: arti ditugokake, makna ditugokake, definisi ditugokake, tegese ditugokake, tegesipun ditugokake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.