ditonton

basa JawaBesut

ditonton Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦠꦺꦴ (to)ꦤ꧀ (n)ꦠꦺꦴ (to)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (tonton)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ditonton
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipuntingali

krama
Krama ditonton
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipriksani ki didêlêng;







Kata kunci/keywords: arti ditonton, makna ditonton, definisi ditonton, tegese ditonton, tegesipun ditonton

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.