dititihi

basa JawaBesut

dititihi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦠꦶ (ti)ꦠꦶ (ti)ꦲꦶ (hi)

  1. ki ditunggangi;







Kata kunci/keywords: arti dititihi, makna dititihi, definisi dititihi, tegese dititihi, tegesipun dititihi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.