ditangani

basa JawaBesut

ditangani
Lingga: (tangan)
krama/ngoko

diasta ki

  1. ditandangi dhewe;
  2. dipulasara, dipilara;







Kata kunci/keywords: arti ditangani, makna ditangani, definisi ditangani, tegese ditangani, tegesipun ditangani

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.