ditakoki

basa JawaBesut

ditakoki Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (ta)ꦏꦺꦴ (ko)ꦏꦶ (ki)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ditakoki
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipun-takèni

krama
Krama ditakoki
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

didangu ki dijaluki katêrangan utawa wangsulan;







Kata kunci/keywords: arti ditakoki, makna ditakoki, definisi ditakoki, tegese ditakoki, tegesipun ditakoki

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.