ditakokake

basa JawaBesut

ditakokake
Lingga: (takok)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ditakokake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipun-takèkakên

krama
Krama ditakokake
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

didangokake ki

  1. dijaluki katêranganing apa-apa supaya mangsuli;
  2. êngg dilamar: pitakok
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ditakokake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pitakèn

krama
Krama ditakokake
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pandangon ki: apa-apa sing ditakokake, soalan.







Kata kunci/keywords: arti ditakokake, makna ditakokake, definisi ditakokake, tegese ditakokake, tegesipun ditakokake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.