disusoni

basa JawaBesut

disusoni Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦱꦸ (su)ꦱꦺꦴ (so)ꦤꦶ (ni)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko disusoni
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunsêsêpi

krama
Krama disusoni
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diombèni banyu susu (sarana ngakêp susu);







Kata kunci/keywords: arti disusoni, makna disusoni, definisi disusoni, tegese disusoni, tegesipun disusoni

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.