disurtanah

basa JawaBesut

disurtanah
Lingga: (surtanah)

  1. dislamêti tmr. wong sing mêntas mati;
  2. ks wis mati.







Kata kunci/keywords: arti disurtanah, makna disurtanah, definisi disurtanah, tegese disurtanah, tegesipun disurtanah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.