disupiti

basa JawaBesut

disupiti Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦱꦸ (su)ꦥꦶ (pi)ꦠꦶ (ti)

  1. ki ditêtaki.







Kata kunci/keywords: arti disupiti, makna disupiti, definisi disupiti, tegese disupiti, tegesipun disupiti

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.