disunati

basa JawaBesut

disunati
Lingga: (sunat)

  1. êngg ditêtaki;
  2. (ditêtêsi ki) diislamake tmr. bocah wadon;







Kata kunci/keywords: arti disunati, makna disunati, definisi disunati, tegese disunati, tegesipun disunati

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.