disirami

basa JawaBesut

disirami
Lingga: (siram)

  1. ki didusi;
  2. krama/ngoko disoki (dicuri) banyu;







Kata kunci/keywords: arti disirami, makna disirami, definisi disirami, tegese disirami, tegesipun disirami

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.