disiram

basa JawaBesut

disiram
Lingga: (siram)
krama/ngoko

  1. (utawa pasiraman) ki padusan;
  2. ditutup ing bêbathèn liyane (tmr. kapitunan lsp);







Kata kunci/keywords: arti disiram, makna disiram, definisi disiram, tegese disiram, tegesipun disiram

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.